Galantvine
The best taste of Italy
De spændende vine's hjemmebane - Taste it, and believe it.
Prosecco
Nedenfor har du et overblik over samtlige vores proseccoer.
OBS! Vinene er ikke i nr. orden, de er sorteret efter hvilken region de kommer fra.
En halvtør, herlig mousserende vin, som er helt på højde med de allerbedste prosecco vine, men med sin helt egen behagelige og harmoniske duft og smag af sprøde blomster, med en frugt smag af æbler og pærer.
Velegnet som aperitif, velkomst, forret med sødme, terrassen, pasta, nytår.
Alkohol 10 %, serveres bedst ved 8-10’ C, holdbar 2-3 år.
En som han laver specielt til England, en frizzante dvs. ikke så mousserende, men lavet på samme måde som en Prosecco. Vinen har en kapsel i stedet for en prop, da den ikke er så mousserende, og derved spares propafgiften.
Velegnet som aperitif, forret, terrassen, pasta, en herlig sommervin.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2-3 år.
Det bedste fra Grand Cru markerne i Rolle. Smagen er Extra Dry (halv tør) med afbalanceret frugt og en herlig duft af æble, pærer, fersken og engblomster. En vin til festlige lejligheder, med lette og skønne bobler.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2 år.
En cuvee af druen prosecco og chardonnay. Fine og vedholdende bobler, med en fin smag efter æbler og pærer, og en blomsteragtig duft.
Velegnet som aperitif, rigtig fin til mad, forretter, og fx . fisk og skalddyr, skinke, pasta og pizza.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2 år.
En cuvee af druen prosecco, verdiso, og perera. Næsten som 38, dog en smule mere sød.
Cuvee af prosecco, perera, og bianchetta. Som 38, dog sødligere, som kommer af bianchetta druen, ikke af ekstra tilsat sukker.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år.
En billigere udgave af nr. 37, ikke så markant og blød smag, men en herlig sommervin med skønne bobler, som også går fint sammen med en sommermiddag.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år.
Som nr. 77, men med mindre sødme, og en smule mere nuanceret smag, god til mad.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år.