OmOs

Vores Passion og Rejsen Dertil


Vi er to Sønderjyske familier, der, udover det at være i familie, har det tilfælles, at vi er fasineret af og elsker vin, vinenes verden og alle de facetter den byder på. Vi har de sidste 15 år tilbragt en del af vores ferier på at besøge utallige vinbønder, hvor vi har smagt og fornemmet deres herlige vine.


De sidste 10 år har vi ofte talt om, at importere de vine som vi selv holder meget af. Vinene der ikke lige er til at finde på butikkernes vinreoler, og der findes sikkert andre end os der vil synes godt om disse vine.  Derfor ville vi gerne importere dem.


Det med at føre drømme, tanker og ideer til handling blev  sat i værk i sommeren 2013, hvor vi begynde at   beskæftige os mere med vores passion for vin.  Et område vi med glæde bruger masser af tid på.

Vi bevæger os stille og roligt hen  ad den vej der i starten var brolagt med spændende udfordringer, en vej hvor der er glæde uanset om der er modvind, regn, storm, eller solskin, og vi er ikke et sekund i tvivl om at det produkt vi harer  godt.

Derfor sælger vi vores produkter med fuld overbevisning fra  hjertet, og glæder os til den daglige eksamen, hvilket er, når du åbner en af vinene fra Galantvine.


Den  12.november 2013, blev dagen hvor Galantvine UG blev registreret ved Amsgericht i Flensburg, og  Galantvine blev i foråret 2014  registreret i Danmark.Marianne  Sams, Karl-Erik Lindgaard Sams, Kirsten Lindgaard Sams og   Jens Christian Lorenzen.