Galantvine
The best taste of Italy
De spændende vine's hjemmebane - Taste it, and believe it.
Mousserende
Nedenfor har du et overblik over samtlige vores mousserende vine.
OBS! Vinene er ikke i nr. orden, de er sorteret efter hvilken region de kommer fra.
112 - Lambrusco Grasparossa di Casalveto DOC - Emilia Romagna (Chiarli)
En let mousserende og sød vin. En rødvin med en dyb rød farve, og en frugtagtig duft og smag. Lambruscoen er en rigtig herlig sommervin, frisk, livlig og med lav alkoholstyrke.
Velegnet til at nyde køligt på terassen en varm sommerdag, som aperitif og til typiske retter fra Emilia Romagna, så som fx. Sombreri - Lasagna, kød og Besciamella - Cannelloni - Risotto med Safran, Parmesan ost, og Balsamico fra Modena - Pasta med pesto Genovese, friske små tomater og rejer.
Alkohol 8%, serveres bedst ved 10-12’C, skal nydes ung, frisk, og dejlig
En frisk, let sødlig og blød vin, uden ret meget alkohol. Den har en aroma af fersken, og rosenblade, og en herlig frisk duft.
Perfekt til dessert, især tærte og tørret pasta.
Alkohol 5-5,5 %, serveres bedst ved 8- 9’ C, holdbar 2 år.
En frisk letsødlig vin uden ret meget alkohol, med en herlig frisk duft af muskat, pærer, og fersken og en let citrus sødme smag. Det er en herlig oplevelse, en vin som er yderst populær blandt det yngre publikum.
Perfekt som aperitif, på terrassen, til tærte, nøddekage, og til en hyggelig aften.
Alkohol 5-6 %, serveres bedst ved 8- 10’ C, holdbar 2 år.
En let perlende Rotling, med en duft af ribs. Den er saftig og med let prikkende bobler.
Alkohol 11 % - S: 6,0 g/l - RS: 19,9 g/l . - En halvtør vin der nydes bedst ved 8’C
En let perlende hvidvin. Frisk og frugtagtig vin med let citrus duft.
Alkohol 11 % - S: 6,0 g/l - RS: 19,8 g/l . - En halvtør vin der nydes bedst ved 8’C
En halvtør, herlig mousserende vin, som er helt på højde med de allerbedste prosecco vine, men med sin helt egen behagelige og harmoniske duft og smag af sprøde blomster, med en frugt smag af æbler og pærer.
Velegnet som aperitif, velkomst, forret med sødme, terrassen, pasta, nytår.
Alkohol 10 %, serveres bedst ved 8-10’ C, holdbar 2-3 år.
En som han laver specielt til England, en frizzante dvs. ikke så mousserende, men lavet på samme måde som en Prosecco. Vinen har en kapsel i stedet for en prop, da den ikke er så mousserende, og derved spares propafgiften.
Velegnet som aperitif, forret, terrassen, pasta, en herlig sommervin.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2-3 år.
En lys pink Rose’. Livlig, frisk, og elegant sommervin, med en frisk blomsterduft, let perlende med en varig bouquet. Den mousserende proces startes lige fra druesaften, og fortsætter under kontrolleret temperatur i ca. 6 måneder.
Velegnet som aperitif og fin til hors-d’oeuvers, lette retter, samt selskabelige øjeblikke.
Alkohol 12 %, serveres bedst ved 8-10’ C, holdbar 1-2 år
En rose’ af Pinot Noir druer, med en lys hummer farve. Smagen er tør med let krydrede og søde toner, og en duft af Jasmin, citrus, nektarin, melon, og skovsyre.
Velegnet til velkomstdrink, sommerfrokost / middag.
Alkohol 11,5 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2 år.
Det bedste fra Grand Cru markerne i Rolle. Smagen er Extra Dry (halv tør) med afbalanceret frugt og en herlig duft af æble, pærer, fersken og engblomster. En vin til festlige lejligheder, med lette og skønne bobler.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2 år.
En cuvee af druen prosecco og chardonnay. Fine og vedholdende bobler, med en fin smag efter æbler og pærer, og en blomsteragtig duft.
Velegnet som aperitif, rigtig fin til mad, forretter, og fx . fisk og skalddyr, skinke, pasta og pizza.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6-8’ C, holdbar 2 år.
En cuvee af druen prosecco, verdiso, og perera. Næsten som 38, dog en smule mere sød.
Cuvee af prosecco, perera, og bianchetta. Som 38, dog sødligere, som kommer af bianchetta druen, ikke af ekstra tilsat sukker.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år.
En billigere udgave af nr. 37, ikke så markant og blød smag, men en herlig sommervin med skønne bobler, som også går fint sammen med en sommermiddag.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år.
Som nr. 77, men med mindre sødme, og en smule mere nuanceret smag, god til mad.
Alkohol 11 %, serveres bedst ved 6’ C, holdbar 2 år